Inzerce Výprodeje zboží Hromadné slevy Slevy na mapě Slevy e-mailem

Vaše tipy na výprodeje a slevy je sekce určená pro vkládání Vašich tipů na výhodné nákupy. Můžete vkládat tipy na zboží nebo služby, které jste si sami zakoupili a nebo které Vás někde zaujaly.
Jednoduše inspirujte ostatní a nechte se inspirovat. 
Jakmile počet příspěvků naroste, budeme nejvíce hodnocené příspěvky odměňovat.



Ochrana osobních údajů Zpět na seznam tipů

Autor: PG 06.02.2012

Naše společnost klade velký důraz na ochranu vašeho soukromí. Proto jsme se zavázali chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek Výprodeje.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

Získávání informací
Většinu stránek na Výorodeje.cz můžete navštívit bez nutnosti zadávat jakékoli osobní údaje. Na některých stránkách Vás však můžeme požádat o některá data, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací
Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při zadání inzerátu, sledování oblíbených slev nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Zavázek chránit osobní údaje
Naše společnost se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.





VLOŽIT NOVÝ TIP
Místo pro Vaši reklamu

TOPlist